Přeskočit na hlavní obsah.
Doručíme zdarma všechny objednávky nad 2500 Kč.

Hydratovat, hydratovat, hydratovat!

1. Pijte hodně vody.

Bez kompromisů a dochucovadel. Voda je základní stavební jednotkou v buňkách lidského těla. U dospělého člověka tvoří přibližně 45-65 % těla, z toho větší část je uvnitř buněk a menší mimo ně. Bez vody bychom nepřežili ani jeden den, protože se podílí na mnoha životně důležitých procesech. S pitím vody souvisí i přiměřený pitný režim, a tedy nastavení ideální hranice. Málo je špatně, hodně také.

2. Stravujte se zdravě.

Možností jak na to je velmi mnoho, ale v létě si dopřejte všechny dary, kterými nás příroda obdarovává. Ovoce, zelenina, všechny bylinky, natě, klíčky, jen směle do toho! I grilování pak bude lépe chutnat a nebude jen nezdravým neduhem.

3. Hýbejte se.

Vyberte si takový pohyb, který bude pro vás radostí. Činky v posilovně, zumba, tanec, bike, běh, dlouhá procházka, okopávání zahrádky, plavání v moři – všechno velké ANO a všechno lepší než sezení na zadku. Dopřejte si pohyb plnými doušky, garantujeme vám, že i stravovat se vedle něj budete lépe ai pitný režim se zlepší, pokud je třeba. Toto zaručeně funguje.

4. Probiotika vitamíny a minerály - určitě ano.

Mají spoustu benefitů a pokud jste v této oblasti nováčkem, poraďte se v lékárně. Klíčem stále zůstává zdravá strava, pohyb, dostatečný spánek a život bez nadměrného stresu, ale doplňky jsou také skvělým pomocníkem.

5. Sůl v těle – pozor na ni!

Je zdrojem sodíku, který reguluje vodu v těle. Obvykle jí přijímáme více než bychom měli a tento příjem snížíme, vyhneme-li se vysoce zpracovaným potravinám a objevíme přírodní bylinková dochucovadla.

6. Dobrý spánek a méně stresu - potťebujeme toto vysvětlovat?

Kvalitní spánek je zázrak pro tělo, pleť i duši a minimálně 7 hodin denně je ideální. Stres sice patří k životu, ale také různé nástroje na to, jak jej co nejlépe odbourávat.

7. Kvalitní hydratační kosmetika.

Doporučujeme vám naše dva vynikající produkty: antiagingovou oleogélovou masku Mask Sleep Repeat a hydratační esenci You Dew You.


Mask Sleep Repeat dokonale pleť zregeneruje během spánku.
INachází se v ní skvěle zvláčňující skvalán, měsíček, který bojuje proti zánětům a rozjasňující výtažek ze sladké papriky. Nanášejte ji v jedné vrstvě na vyčištěnou pleť pomocí štětce nebo čistýma rukama a nechte působit během spánku.

You Dew You je multifunkční produkt: toner a sérum v jednom. Pleť perfektně hydratuje, vyrovnává její pH a podporuje zdravý mikrobiom. Obsahuje Centella asiatica ( pupečník asijský), která je bohatým zdrojem přírodních bioaktivních látek, má silné antioxidační a protizánětlivé účinky. Šťáva z listů aloe vera poskytuje skvělou hydrataci a zklidňuje, lyzát z probiotických kultur přispívá k regulaci zdravého mikrobiomu a pH pleti a uklidňující panthenol pomáhá při obnově kožní bariéry.

Hi, this store only ships to Czech republic. Since you are coming from outside, please visit our store dedicated for international
customers. Thank you.

Shop on International Store